Apartamente cu 2,5 camere cu discount-uri de până la 3.000 de euro și vedere spre Pădurea Verde

Complexul rezidențial aduce o ofertă de primăvară pentru apartamentele cu 2 camere și cameră extra din zona cartierului Dumbrăvița. Clienții pot beneficia de discount-uri de până la 3.000 de euro, prețul unui apartament cu 2 camere și cameră extra din zona cartierului Dumbrăvița începând de la 58.952 euro+TVA.

Ansamblul rezidențial Adora Forest respectă conceptul „verde natural” introdus pe piața românească de către compania de dezvoltare imobiliară Tagor. Conceptul presupune dezvoltarea unui complex care oferă confortul și facilitățile unui oraș, însă într-un spațiu verde și liniștit. Adora Forest se află în vecinătatea Pădurii Verzi, în zona cartierului premium Dumbrăvița din Timișoara.

În complexul Adora Forest locuitorii beneficiază de facilități precum locuri de parcare supraterane, spații verzi amenajate și locuri de joacă pentru copii. Obiectivul Adora Forest este acela de a oferi locuitorilor săi confort și siguranță prin alegerea unor finisaje de cea mai bună calitate și materiale premium.

Complexul rezidențial aduce o ofertă de primăvară pentru apartamentele cu 2 camere și cameră extra din zona cartierului Dumbrăvița. Clienții pot beneficia de discount-uri de până la 3.000 de euro, prețul unui apartament cu 2 camere și cameră extra din zona cartierului Dumbrăvița începând de la 58.952 euro+TVA.

Apartamentele cu 2,5 camere de lângă Pădurea Verde sunt construite pe baza conceptului de cameră extra. Locuitorii se pot bucura de 2 camere spațioase și de o cameră suplimentară gratuită special creată pentru a spori utilitatea apartamentului. Camera extra oferă posibilitatea de a avea un spațiu în plus de relaxare sau de lucru și poate fi amenajată ca dressing, dormitor pentru copii sau oaspeți, cameră de hobby-uri sau spațiu pentru birou.

Suprafața totală a unui apartament este de 87,22 mp și cuprinde living, dormitor, o cameră extra și o terasă de 13,15 mp. Apartamentele cu 2 camere și cameră extra de lângă Pădurea Verde au incluse o gamă largă de utilități, precum apă, electricitate, gaz, telefonie, internet, centrală termică și unitate de aer condiționat. Băile apartamentelor sunt complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii și au gresie și faianță antiderapantă.

Apartamentele cu 2 camere și cameră extra de lângă Pădurea Verde sunt situate într-un bloc de apartamente cu parter și 11 etaje. Imobilul este construit recent, în anul 2015 și are acces securizat, 2 lifturi a câte 8 persoane fiecare și sistem de iluminat al spațiilor comune. Imobilul este amplasat astfel încât să ofere vedere spre Pădurea Verde, unul dintre cele mai importante puncte de interes ale Timișoarei și un spațiu perfect pentru relaxare sau drumeții.

Apartamentele cu 2,5 camere din apropierea Timișoarei reprezintă opțiunea ideală pentru cuplurile sau familiile care vor să trăiască într-un spațiu verde, curat și liniștit, dar care nu pot renunța la confortul de la oraș. Discount-urile de până la 3.000 de euro pe care le prezintă Adora Forest pentru apartamentele cu 2 camere și o cameră extra, oferă oportunitatea perfectă pentru achiziționarea unei locuințe noi.