Căminul tău, la standarde de calitate occidentale

Cât de mult contează finisajele interioare în cazul unui apartament nou într-un ansamblu imobiliar? Ce e mai avantajos: să achiziționezi un apartament amenajat la cheie sau să te implici personal și să îl amenajezi după gusturile proprii? Aceasta se pare că e una dintre dilemele cu care se confruntă majoritatea oamenilor aflați în căutarea unui apartament.

Situat în imediata apropiere a Pădurii Verzi, Adora Forest este opţiunea perfectă pentru un apartament lânge pădure. Pentru ca tu să te muți direct ”acasă”, fără a mai avea grija amenajărilor interioare, apartamentele noastre beneficiază de cele mai moderne finisaje și dotări, precum:

Centrala termică murală cu tiraj forțat SAUNIER DUVAL, cu arzător funcționând pe gaze naturale, ce asigură o temperatură optimă a apartamentului în zilele friguroase;
Tâmplărie din profile PVC Aluplast cu cinci camere și geam termopan LowE;
Ușă de intrare în apartament PORTA, finisaj PVC cu aspect de lemn și ramă metalică, cu sistem de închidere în 5 puncte;
Parchet laminat de 8 mm grosime, marca KRONOTEX EXQUISIT în camere și holuri;
Gresie ceramică antiderapantă de calitate superioară, marca KAI CERAMICS în băi și bucătării;
Racorduri pregătite pentru montarea bucătăriei (apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie), pentru ca tu să ai acces facil la toate utilitățile, fără eforturi suplimentare.
Pentru ca tu să te bucuri de mai mult spațiu pentru hobby-urile tale, compartimentarea inteligentă a apartamentelor din Adora Forest a permis crearea unor camere extra, ce pot fi amenajate după bunul plac al locatarului. În plus, apartamentele cu 2 sau 3 camere din Adora Forest dispun de terase generoase, cu vedere spre Pădurea Verde, unde poți petrece clipe de neuitat, în compania prietenilor și a familiei, admirând frumusețea naturii.

Poți utiliza calculatorul de pe site-ul nostru pentru a-ți stabili nivelul ratelor pe care ești dispus să îl plătești pentru un apartament.

Contactează-ne și te așteptăm la vizionare!