Locuința ta modernă, în inima verde a Timișoarei

Îți dorești să ai parte de confortul specific unei locuințe centrale dar aflate totuși într-o zonă liniștită și curată? Dacă modul tău ideal de a începe dimineața implică savurarea unei cafele pe propria terasă și admirarea unei priveliști deosebite, atunci cu siguranță un apartament într-un complex rezidențial modern cu vedere spre Pădurea Verde este ceea ce cauți! În plus, ți-am pregătit o super OFERTĂ DE VARĂ!

Conceptul Adora Forest vizează trei elemente cheie menite să îți ofere prilejul să te bucuri de o locuință modernă, construită după cele mai înalte standarde:

  • Poziționare excelentă, în cartierul premium Dumbrăvița și în vecinătatea Pădurii Verzi
  • Compartimentare excelentă, pentru ca tu să beneficiezi de un apartament spațios, pe care îl poți amenaja așa cum dorești
  • Apartamentele noastre sunt construite respectând standardele occidentale, cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate

Adora Forest a pregătit special pentru tine oferta de vară pentru apartamentele cu 2 camere și vedere spre Pădurea Verde, cu suprafețe variate, potrivite nevoilor tale!

  • Apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 53 mp și terasă de 13 mp, acum la prețul de numai 57.000 EURO (+ TVA).
  • Apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 55 mp și terasă de 8 mp, acum la prețul de numai 58.000 EURO (+ TVA).

Te putem asigura că a alege Adora Forest înseamnă a alege cele mai bune condiții pentru viitoarea ta locuință! Apartamentele noastre au centrală termică murală SAUNIER DUVAL Semia F24, radiatoare de apartament din oțel, tip panou, unitate de aer condiționat, clasa energetică A, marca AUX.

În plus, beneficiezi de materiale de calitate superioară, majoritatea aduse din străinătate:

  • Parchet laminat de 8 mm grosime, import Germania
  • Ușă de la intrare PORTA, cu aspect de lemn, ramă metalică și sistem de închidere în 5 puncte
  • Uși interioare PORTA, de culoare albă
  • Gresie și faianță anti-derapantă, import Italia și Spania

În Adora Forest nu trebuie să îți faci niciodată griji, vei avea parte de maximum de siguranță! Apartamentele sunt situate într-un imobil cu parter și 11 etaje, acces securizat, 2 lifturi de câte 8 persoane și sistem de iluminat al spațiilor comune cu temporizator și senzor.

Profită acum de ofertă și programează o vizionare a viitoarei tale locuințe! http://bit.ly/1VEml56