Sărbătorile vin cu oferte de nerefuzat în Adora Forest Timişoara!

Iarna e deja aici și finalul de an ne bate la ușă. Orașul s-a împânzit de luminițe și parcă atmosfera de sărbătoare plutește în aer. Și ce e mai frumos în această perioadă decât să petreci alături de cei dragi, să dai și să primești cadouri.

Iarna e deja aici și finalul de an ne bate la ușă. Orașul s-a împânzit de luminițe și parcă atmosfera de sărbătoare plutește în aer. Și ce e mai frumos în această perioadă decât să petreci alături de cei dragi, să dai și să primești cadouri.

Pentru că spiritul generozității sărbătorilor ne-a atins și pe noi, ne-am gândit să îți oferim șansa de a fi cu un pas mai aproape de locuința mult visată. Astfel, în complexul Adora Forest poți alege din trei tipuri de apartamente cu 2 camere, la prețuri de sărbătoare, cu discount maxim de până la 4.000 €.

Fie că alegi un apartament cu 2 camere cu vedere spre pădure, la doar 55.700€ + TVA, de unde poți admira Pădurea Verde în toată splendoarea sa, în orice anotimp, un Apartament cu 2 camere cu vedere spre oraș, la doar 53.800€ + TVA, sau un apartament 2 camere la numai 55.200€ + TVA, perfect pentru proaspetele familii, Adora Forest are pentru tine oferta potrivita de Sărbători.

Grăbește-te! Promoția este valabilă până la 31 decembrie! Începe anul din postura fericitului proprietar al unui apartament cu finisaje la cele mai înalte standarde de calitate, într-unul dintre cele mai selecte complexe rezidențiale ale Timișoarei!

Prin poziționarea inteligenta in Dumbrăvița, in imediata apropiere a Pădurii Verzi, complexul Adora Forest îmbină atât de natural forfota orașului cu feeria naturii.

Transformați în spiridușii lui Moș Crăciun, ți-am pregătit cadouri de vis, sub forma discount-urilor extraordinare la cele 3 tipuri de apartamente cu 2 camere din Adora Forest.

Și pentru că ne place să primim cu colindul, te așteptăm și pe tine, cu mare drag, să ne faci o vizită, pentru a te convinge singur că cele 3 tipuri de apartamente cu 2 camere la promoție sunt alegerea ideală pentru un cadou mai consistent de sărbători, fie că dorești de mult să te muți în casă nouă, fie că vrei să faci o bucurie cuiva drag.

Luna decembrie este luna schimbărilor, când toți ne punem dorințe de mai bine și luăm decizii importante pentru anul viitor. Acum poți și tu lua poate una din cele mai importante decizii, profitând de promoția noastră și devenind proprietarul unui apartament cu 2 camere în Adora Forest Timişoara.

Te așteptăm!